Sommaravslutning med matkonsulterna!
Maggan /författare till kokboken), Eleonor och Sassa
Glada kollegor!
Grönsaksfat
Morötter i tunna stavar
Paprika i strimlor
Blomkål i buketterGurka i stavar
Fruktfat
Vattenmelon i trekanter
Vindruvor utan kärnor
Dipsåser
Rhode Islandsås
Blanda
ca 2 dl matyoghurt
1/2 dl chilisås
Salt, peppar
Äppeltzatsiki
Blanda
2 skalade och grovrivna äpplen
2 dl matyoghurt
1/2 tsk curryÖrtagårdssås
Blanda
2 dl matyoghurt
1/2 hackad dill
1/2 dl hackad persilja
1 tsk smulad dragon
Till detta släckte vi (mina kollegor) törsten med Bacardi Breezer Watermelon med skivade jordgubbar, själv festade jag loss på alkoholfritt rosévin, som faktiskt inte var så dumt. Glad överraskning.
Därefter åkte vi in till stan och käkade på La Bouffe på Viktoriagatan i Vasastan.
Jag käkade Getostgratinerad lammfärsbiff med örtrostad potatis och provencalska grönsaker och en limecheescake till efterrätt.
Vi var alla mycket nöjda med våra matval och hade en urmysig kväll tillsammans!
Hur gott och trevligt som helst!!!
SvaraRaderaOm du tröttnar på att vara matkonsult (vilket inte vi andra har gjort trots över 20 år i branschen) - kan du starta restaurang!
Bon appetite!
Jag får göra en utvärdring om 17 år och se om jag tröttnat som matkonsult (då har jag också gjort 20 år) i så fall kanske det är läge... :)
SvaraRaderaDet ser ju fantastiskt trevligt ut! Snart är det dags för mig att börja tillämpa åtminstone något recept...
SvaraRaderaJa, det är hög tid att börja kocka efter Hungrigboken Olle! Trodde du redan var halvägs igenom den...
SvaraRadera