fredag 15 oktober 2010
Dubbelpanerad rödspätta med potatismos som fredagsmiddag
Jag har haft en sjuk huvudvärk idag. Var tvungen att gå och lägga mig och sova en timme. Blev väckt till en riktigt god middag som redan var lagad och serverad.
Ett mycket trevligt sätt att bli väckt på!
Martin hade lagat dubbelpanerad rödspätta, med potatismos och gröna ärter. Riktigt lyxigt!
Dubbelpanerad rödspätta, 2 port
3 filéer färsk rödspätta
vetemjöl
1 ägg
ströbröd
smör
salt
peppar
Gör så här
Vänd de färska filéerna först i vetemjöl, därefter i uppviskat ägg och sist i ströbröd. Salta och peppra efter smak. man kan också ha kryddorna utblandat i ströbrödet.
Stek fisken i smör på medeltemepratur tills de fått en gyllenbrun färg. Servera genast.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar